Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Přesná charakteristika AB. Karma.

1 0
možnosti
DR

Souhlas s blogem. To premiérovo plácání v posledních dnech už fakt za žádný komentář nestojí.

7 0
možnosti
Foto

Minimálně opomíjíte skutečnost, že Babiš ml. má švýcarské občanství. Ve Švýcarsku je natáčení osob bez jejich vědomí trestný čin.

3 1
možnosti
MK

Není vám divné, že Švýcaři tento trestný čin nestíhají? Asi to s tím švýcarským občanstvím nebude tak žhavé.

7 1
možnosti
JR

J86a11n 38R65á81ž

19. 11. 2018 17:39

Malá poznámka k tomu, proč policie ještě nevyslechla Babiše jun.

Vzpomeňte si jaký problém pro policii ČR bylo vyslechnutí našich uhlobaronů žijících ve Švýcarsku a to se jednalo o české občany. Švýcaři jim to prostě neumožnili a uhlobarony vyšetřovala švýcarská prokuratura a soudily švýcarské soudy. A teď někdo chce aby česká policie vyšetřovala občana Švýcarské konfederace žijícího doma ve Švýcarsku aniž by to švýcarská prokuratura dovolila? To mně nějak nejde do hlavy.

A k tomu poznámka ministra vnitra Hamáčka, který prohlásil, že česká policie není kompetentní vyšetřovat údajné zavlečení do ciziny švýcarského občana, když ji o spolupráci nepožádají švýcarské orgány.

4 0
možnosti
VV

Uz zase občana Švýcarské konfederace žijícího doma?

Zadnej z Babisu nikdy svycarskym obcanem nebyl. Zadnej z nich nikdy nesplnoval podminky k ziskani svycarskeho obcanstvi.

Nesmite verit vsemu, co cesky bulvarni tisk pise.

1 1
možnosti
VV

Neni na tom vsem neco divneho? Neustale se tu pise o mladem Babisovi. Procital jsem si dnes svycarske noviny, posledni zminka byla v Genfer Anzeiger 13.11.2018. Celostatni a opravdu uznavane NZZ to vubec nezajimalo.

0 1
možnosti
JR

J44a98n 71R32á53ž

19. 11. 2018 17:41

A taky nevím, proč by seriózní švýcarské medium mělo zajímat intermezzo nějakého bulvárního českého internetového plátku.

2 0
možnosti
JS

Nemá to ,podle Vás, asi chybu. Ovšem v každé zemi platí nějaké zákony. Dokonce jsou země, kde vyšetřování netrvá 10 let.

5 0
možnosti
JV

J65i54r13i 50V80r88a87b69e15c

19. 11. 2018 16:51

Výborně napsáno R^R^R^

1 2
možnosti
Foto

Budete-li pátrat po opojení mocí najdete tento stav u většiny mocných i bohatých a zrovna u Babiše to na nějaké opojení nevypadá. Je spíš otráven z politického prostředí, kde se místo podnikatelského úsilí po dosažení co nejlepšího výsledku, sledují zcela jiné cíle, zcela v rozporu s poslaneckým slibem.

6 13
možnosti
KK

Ne opojený, on je posedlý mocí. :-/

16 3
možnosti
MD

Opojen moci nebo zhnusen smesi ubohosti a arogance jeho potravnich konkurentu? Arogance, ze jim hlupaci vsechno co navari z mizernych komponentu polknou. Smesi, ktera dokaze v chlapovi vykresat jiskry pro ohen vzdoru.

Takze jeste jednou, opojeni nebo vzdor?

1 4
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
„Když prohrajete, nezapomeňte na tu lekci.“
 

Zde pracuji: https://www.autopujcovnavpraze.cz/

 

 

Seznam rubrik