Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J63o65s25e89f 41P95o97t23r

29. 9. 2018 2:23

Pane autore,

píšete nesmysly. Evoluce ve smyslu Darwina, tj. vznik nových vlastností na podkladě náhodných změn DNA prostě neexistuje.

Když už vzpomínáte zpátečnictví a tmářství mimulých období, jak to, že nemluvíte o komunistickém a nacistickém hnutí ? To totiž byly náboženské a ideologické hnutí největšího rozsahu v dějinách. Za sebou zanechaly komunistické hnutí 100 milionů mrtvých, nacistické hnutí 70 milionů. OBě hnutí vycházela z Darwinovy vývojové teorie, komunisté vyvíjeli nového socialistického člověka bez bázně a hany, zoceleného bojovníka za komunismus, nacisté vyvíjeli nadčlověka, který bude vládnout podlidem. Opakuji, obě hnutí vycházela z Darwinovy vývojové teorie.

Komunisté ještě v 50. letech posílali do Gulagů genetiky a kybernetiky a v 80. letech ještě popírali Velký třesk. A to prosím, tak myslela 1/6 světa od NDR k Tichému oceánu před pouhými 40 lety, celá armáda vědců, učitelů, filozofů...

To, že si tuto skutečnost neuvědomujete svědčí o vašem polovzdělaném rozhledu a tak se snažte pro příště nás nepoučovat.

0 0
možnosti
LD

Pane diskutující, píšete nesmysly. Přečtěte si ten článek ještě jednou, případně si pořiďte lepší brýle.

0 0
možnosti
MP

Mohu vás ujistit, že nejvlivnější křesťanská kreacionistická organizace CMI klam ploché zeměkoule odmítla. V článku Flat Earth Myth and other Nonsense ( www. creation.com ) máte i pěkné grafické ilustrace z oboru astronomie a geometrie. Teorii placaté Země propagují různí šarlatáni, bohužel teď se vzestupem YT získávají pozornost. Jejich myšlenkové kořeny jsou ovšem jinde :

Daniel Shenton resuscitated the defunct Flat Earth Society in 2004. One evolutionist reports: “The Flat Earth Society is an active organization currently led by a Virginian man named Daniel Shenton. Though Shenton believes in evolution and global warming, he and his hundreds, if not thousands, of followers worldwide also believe that the Earth is a disc that you can fall off of.” As late as 2014 his society has as few as 500 members, but that was before the flat-earth YouTube phenomenon caught on.

Eric Dubay has produced lots of flat earth videos. He describes himself on his website as “a 35 year-old American living in Thailand where I teach Yoga and Wing Chun part-time.” Other articles on his site show that he is a rabid anti-Semite, a Holocaust denier, and thinks Hitler was a peace-loving good guy who has been wrongly vilified (and he thinks dinosaurs never existed). Dubay is thus a New Age neo-Nazi, not a Christian, and he makes money peddling conspiracy theory through online advertising. He is not a neutral party on this issue.

0 0
možnosti
MP

Pardon, článek se jmenuje přesně : A flat earth, and other nonsence. Což upřesňuji především pro ty, co si chtějí prohlédnout grafiku.

0 0
možnosti
OP

Článek je to pěkný, ale pouze pro přemýšlející lidi. Většina tvorů lidských si však nepřeje býti takovými informacemi obtěžována, holt moc se tomu pánubohovi nepovedli

0 0
možnosti
MJ

Je tu este jeden (podla mna hlavny) dovod existencie flat eartherov. Je to "outrage mining". Vytvorenie kontroveznej temy, (cim sialenejsia, tym lepsie) a potom zbierat kliky a s tym aj peniaze. Staci kontroverzne video na youtube, alebo FB.

Tema placatej zeme je idealny spustac jedovitych reakcii milionov "vzdelanych" ludi, ktori sa budu snazit argumentovat a vyvracat ponuknutu myslienku. Tvorca moze len prikladat do ohna a tesit sa, ako mu naskakuju miliony pozreti :-). Novodoby biznis model. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
„Když prohrajete, nezapomeňte na tu lekci.“
 

Zde pracuji: https://www.autopujcovnavpraze.cz/

 

 

Seznam rubrik