Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67i17ř66í 69V82o58l68k49a

11. 4. 2018 14:46

Spíš hrúza, a to není jenom tento sařec.

1 0
možnosti

Pane autore, tak to já mám větší sbírku afér Zemana.

Aféry Miloše Zemana

23. 01. 2018 21:15:56

Miloš Zeman si svoje v politice odpracoval a má za sebou bohatou minulost

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=645439

0 0
možnosti

Viděl jste někdy diskuzi fanoušků a odpůrců třeba elektromobilů? Měl jste pocit, že by argumenty a fakta hrály nějakou roli, že by , že by někoho z obou stran ovlivnily? Ne,každý si jen přeje utvrdit své stanovisko. A tady to máte stejně marné. ;-)

2 1
možnosti

Nevím co všechno o něm nevíme, ale pokud jde o mne nechci o něm vědět vůbec nic, už nikdy....

3 1
možnosti

Konečně trefa do černého;-Oještě bych přihodila věk, co tak pozoruji kolem sebe, tak voliči pana prezidenta jsou vesměs ti dříve narození, ale můžu se samozřejmě mýlit;-(jiný kraj, jiný mrav8-o

4 0
možnosti

Takových kauz se může vybalit na každého politika mnoho. jsou to jen kauzy a nic víc, žádný soudní proces. Faktem je,že výběr spolupracovníků něco ukazuje a poslední info, že by se mohla stát zaměstnankyní hradu i bývalá šéfka ERU mě šokovalo.

2 3
možnosti

Tak Miloš, je skutečmě obhájce - NEOBYČEJNÝCH LIDÍ , má jich plný hrad ! Taky rád pomáhá ostravsku ! Jde o jeho volební baštu. Již opakovaně, se přimlouval za uznání statusu Tržní ekonomiky Číně, více jejich oceli ! Báječně napomohl nájemníkům bytů RPG, jak slíbil - slovo dodržel - Bakala je Hyena , byty drží dále ! Podobně pomohl Vítkovicím s investicemi, vše se zdařilo - a 350 osob je už na dlažbě ! Teď je na prodej - kolos NHKG = Arcelor Mittal . Pevně věřím, Miloš nezklame, zase přijede a Mitála zachrání ! Tím zachrání ty OBYČEJNÉ LIDI ... :-)

10 2
možnosti

V době, kdy bylo rozhodnuto, že předražená dálnice do Ostravy se nebude stavět, Zeman rozjížděl svoji předvolební kampaň na poslance v dresu ČSSD. Klidně vzal krumpáč a pozval novináře a několikrát kopl do hlíny. Pak tam pracovaly dva bagry a po několika dnech v tichosti odjely. Zeman byl totiž poslancem za Ostravu. Usoudil, že tímto vylhaným gestem získá voliče - a vyšlo mu to.

16 0
možnosti

Souhlas. Problém je, že vám většina nebude věřit a nadále bude vychvalovat Zeman k nebesům.R^

21 0
možnosti
Foto

A který z buržoazně demokratických politiků má menší máslo na hlavě. Podobné články vhánějí vidlemi voliče komunistům.

2 11
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
„Když prohrajete, nezapomeňte na tu lekci.“
 

Zde pracuji: https://www.autopujcovnavpraze.cz/

 

 

Seznam rubrik