Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ne, s českým hokejem to nejde s kopce, je to stejné jako s fotbalem - už je dávno pod kopcem. Je to nejspíš tak, jak píše paní Vlková v posledních dvou větách.

A pochopitelně cílem hráčů je dostat se do zahraničního angažmá, protože jde překvapivě o peníze až v první řadě. A kluby z těch přestupů mají velký profit, takže o koho je zájem, toho pustí, a zůstane lepší průměr.

0 1
možnosti
Foto

H68a35n79a 22V88l87k16o20v52á

24. 5. 2017 17:35

Víte, jste v zauajálech a tak... Nicméně o hokeji zde byly napsané i jiné články a já jako nezávislý a nepříliš zaujatý pozorovatel mohu říct s jiným blogerem, panem Nožičkou http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A170521_605405_blogidnes,

že je to v systému a mládeži.

Můj otec hrál v 60 a začátkem 70. let, protekci neznal. Můj bratr hrál kolem roku 80. protekci poznal, později se radši věnoval jiným sportům, ale dodnes je ochoten zaplatit si v 5 ráno led a zahrát si pro radost.....

To, co se děje dneska - že rodiče platí aby se syn bez ohledu na talent dostal do sestavy je neskutečné.

A TO JE TEN PROBLÉM HOKEJE V ČR. Protože ty skutečné talenty nikdo u vesla nevidí.

0 2
možnosti
Foto

Mne se libi tyhle vety, jako ze to je "v systemu a mladezi" a hotovo ;-D ... Co konkretne je spatne? .... Problem je, ze rodice u nas proste naopak zvykli platit moc nejsou ... pak je rodic jednoho neknuby nastvany, ze rodic druheho takoveho netahla pustil nejakou korunu, aby zkusil trochu pomoct pseudotalentu sveho syna, ktery ale vidi jen on ... hmmm .. to je ovsem zcela prirozena a bezna vec treba i v Kanade ... Co u nas ale na rozdil od Kanady, ale treba i takoveho Svedska k videni moc neni, je to, aby rodice maleho kluka prodali domek, nastehovali se do 1+1, pujcili si behem dalsich x-let nekolik milionu korun a podporovali pripravu sveho decka i s rizikem, ze z toho nebude zhola nic .... u nas jen cekame, ze to nekdo vyresi ... svaz .. stat .... kdokoliv ..... to je ten propastne nejvetsi rozdil podle me ;-)

1 1
možnosti
JN

Stručné zhodnocení Vašeho textu:

Velmi dobře a trefně píšete o problému ohledně výchovy mladých talentů, rušení sportovních tříd, finanční náročnosti pro rodiče mladých hokejistů, atd. Také souhlasím s tím, že dříve bývala konkurence na MS v hokeji přece jen slabší než je tomu nyní..

Ovšem na druhou stranu se mi zdají přehnaná slova o nějaké "hysterii" v médiích v posledních dnech - že by např. některý sportovní novinář či bloger prorokoval, že příští rok budeme hrát o sestup, toho jsem si opravdu nevšiml (některé "odborníky" na internetových diskusích není třeba brát tak moc vážně).

Hezký den.

0 0
možnosti
RJ

R94a98d67e20k 21J28a36r41o69š

24. 5. 2017 15:47

Karma. Mám podobný názor a náš hokej nevidím tak černě, jak se to teď v médiích i zde na iblogu stalo "módou"...

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
„Když prohrajete, nezapomeňte na tu lekci.“
 

Zde pracuji: https://www.autopujcovnavpraze.cz/

 

 

Seznam rubrik