Diskuse

Pan Malý opět vyhrožuje

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Díky za objasnění, s kým máme na stránkách blog.idnes tu "čest". Teď už se nedivím ničemu. R^

1 2
možnosti
ZB

Jen tak trochu mimo.Stejně je zajímavé jaké typy lidí zde na blogu oslavují Zemana a Rusko.Bývalý estébák,mladý komunistický kádr a pan  "podnikatel",ze kterého je mi tak akorát na zvracení....opravdu zajímavý vzorek společnostiRv

6 1
možnosti
ZH

Když se nad tím zamyslíte více, třeba dojdete ke stejnému názoru jako já.

Jsou to křiváci, kterým poctivá práce vždycky smrděla. Pokuď někdy nějakou vykonávali, tak jedině z donucení.:-)

2 1
možnosti
JK

Buďte v klidu. Nemá oporu v zákonech. Podobné články byly jak v tištěných, tak i-mediích. Není v rozporu s dobrým mravem šířit tyto zprávy, pokud na závěr uvedete že Malý nebyl shledán vinným a tudíž je čistý. To je fakt. Ovšem ty výhružné e-maily lidem normálně chodily a tak není vůbec v rozporu s ničím je volně šířit.:-) On každý kdo si tu výzvu přečte, si udělá obrázek sám. Jak o Malém, jeho evidentních kontaktech (za podobné akce pár lidí sedí v krimu) tak Policii, která to odložila. Netřeba komentáře.;-)

6 1
možnosti
MM

Vy "oporo v zákoně", než ty nesmysly napíšete, tak se s tím zákonem seznamte.

1 0
možnosti
Foto

Je to problém společnosti, která se prosazováním korektnosti dostává na hranice udržitelnosti. Toto j případ, kdy v národním (lokálním) měřítku člověk s pokřivenou morálkou šidí a v podstatě nepostižitelně vydírá a okrádá jiné lidi a společnost si s tím neví rady. Kdyby se korektnost nepřeháněla, dostal by pár přes držku, popř. holí na chodidla a dal by pokoj.

Stejně tak "uprchlíci". Taky jsme korektní a humánní a až nám tu budou pohazovat "prskavky", tak bude pozdě být normální.

0 1
možnosti
ZH

Přesně tak, jen je zajímavé, že 90% národa ví přesně, co s takovým Malým udělat. A reprezentace to neví? Ale ví, jen má strach něco udělat, protože neví, kdy se levárny provalý na i ně. Nejde dát 5 let Gejzovi za ukradený kanály a zastupiteli za ODS jen 4,5 roku za 40ti milionovej úplatek.Jak by to vypadalo?:-)

1 1
možnosti
Foto

Návod, dá se to vygooglit:

Neoznačil jste žádné KONKRÉTNÍ informace, které by měly býtcharakteru "zjevně poškozujícího, zkresleného a nepravdivého obsahu",proto je váš požadavek zcela neurčitý a nelze jej tedy ani při nejlepší vůlisplnit. Odmítnutí požadavku typu "odstraňte všechno" již tomutoprovozovateli aproboval Vrchní soud v Praze rozsudkem sp. zn. 3 Cmo 197/2010 zedne 2.3.2011 ve sporu s jiným uživatelem nekalých obchodních praktik (dále též"podvodník") jako jste vy - se společností PROLUX Consulting s.r.o.

Označte proto prosím KONKRÉTNÍ informace a V ČEM KONKRÉTNĚ spatřujete jejichnepravdivost či zkreslenost a pokud provozovatel dojde (v přímém rozporu s jehodosavadními zjištěními) ke stejnému názoru jako vy - pak samozřejmě takovýobsah určitě odstraní, neboť není jeho zájmem nikoho poškozovat.

0 1
možnosti
MM

Mísíte jablka s hruškama pane Flaško. Zaměňujete totiž odpovědnost provozovatele webu s odpovědností autora. To je vcelku podstatný rozdíl. A těch podstatných rozdíluů je víc, jak v dohledné době jistě pochopíte.

1 0
možnosti
JL

Je to téměř učebnicový příklad čecháčka, ve smyslu Václava Černého.

0 1
možnosti
Foto

Mně to přišlo dokonce doporučeným dopisem s doručenkou z adresy 25282 Kamenný přívoz 244. Že by tam skutečně firma sídlila?

1 1
možnosti
MM

Pokud Vám nedošlo, že odesilatelem je soukromá osoba a ne právnická osoba, pak je to Váš boj. V závěru dopisu se pak ta soukromá osoba identifikuje vztahem k právnické osobě, aby adresát vnímal souvislost. Jinak, zřejmě Vám uniklo, že porušujete zákon stran osobních údajů. Stejně tak uniklo panu Dvořákovi, že zveřejňuje osobní soukromou korespondenci bez souhlasu opdesilatele.

Hoši hoši hoši..... chybí Vám základní právní znalosti...

1 0
možnosti
MM

pane Dvořáku, údajný policejní závěr je pouze soukromé vyjádření pana Ondrejkoviče, který jak vidno se na serveru Lupa vydává za právníka a přitom právníkem není. V ostatním viz moje výzva, kterou jste zveřejnil.

0 1
možnosti
MM

P.S.: dostudujte se ve vlastním zájmu naplnění skutkové podstaty trestného činu vyhrožování a zejména, trestného činu pomluvy, šířené prostřednictvím medií.

1 0
možnosti
VK

JoJo. Pan bývalý poslanec Malý. Podvodník a úspěšný kremelský blogger. Oblíbenec zdejší administrativy, který může beztrestně napadat a vyhrožovat ostatním. To je taková celebrita, že na něho nějaká pravidla nebo dokonce zákony neplatí.

7 2
možnosti
MB

Mne poslal v noci na nedelu o 1,41 na mobil z sms brány niekoľko sprostých sms. Je to fakt chudák a úbožiak.

5 2
možnosti